Πως γεννήθηκαν τα
Stella's Recipy

Πως γεννήθηκαν τα Stella's Recipy

H Stella γεννήθηκε στην Αθήνα και το όνειρο της ήταν να ταξιδεύει. Εργάστηκε, για πολλά χρόνια στον τουρισμό και τον αγροτουρισμό κι ο δρόμος της αναζήτησης για το αυθεντικό κι ανεπιτήδευτο την οδήγησε στο σχεδιασμό ταξιδιών ειδικών ενδιαφερόντων κι εναλλακτικού τουρισμού.   Κάποια στιγμή αυτοί οι εναλλακτικοί  δρόμοι κι η αγάπη της για το ποιοτικό, το φυσικό και το αγνό,  την οδήγησαν στην ενασχόληση με την αρωματοθεραπεία. Εκπαιδεύτηκε σε έγκριτα κέντρα εναλλακτικών θεραπειών και στο πρόγραμμα «Κοσμητολογία: Μέθοδος Παρασκευής Καλλυντικών από Φυσικές Πρώτες ύλες και Φαρμακευτικά Φυτά» του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μελέτησε, ερεύνησε, πειραματίστηκε και  πάντρεψε όλα όσα αγαπούσε! Τις πρώτες ύλες όπως μελισσοκέρι, βότανα, φυτικά λάδια, αιθέρια έλαια κι όλα όσα προσφέρει απλόχερα η ελληνική χλωρίδα, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που είχε γνωρίσει στα ταξίδια της.  

Την παράδοση στην παρασκευή και τη μεταποίηση των πρώτων υλών, εφαρμόζοντας δικές της συνταγές κι εξελίσσοντας όσα έμαθε στην αρωματοθεραπεία.  Την αγάπη της για τις εναλλακτικές μεθόδους που δίνουν νέα δυναμική στη ζωή μας.  Μα, προπαντός το πάθος της για τα καλλυντικά και την φροντίδα της γυναικείας ομορφιάς, που ακολουθεί έναν δρόμο ρεαλιστικό και  αληθινό, χωρίς φρούδα πρότυπα. Έτσι έγιναν πραγματικότητα τα βιολογικά χειροποίητα, σπιτικά προϊόντα “Stella’s Recipy”, ως φυσική κατάληξη ενός εναλλακτικού ταξιδιού, με πολλές συνισταμένες.  Τα τελευταία χρόνια η Stella συνεργάζεται με το beautyblog.gr & more της Δημοσιογράφου / CEE CHIEF EXECUTIVE EDITOR Τζούλιας Κυριλή, αρθρογραφώντας στην στήλη Go Νatural και εδραιώνοντας μια χρόνια συνεργασία που ανέδειξε και στήριξε το εγχείρημα των Stella’s Recipy εν τη γενέσει.

H Stella γεννήθηκε στην Αθήνα και το όνειρο της ήταν να ταξιδεύει. Εργάστηκε, για πολλά χρόνια στον τουρισμό και τον αγροτουρισμό κι ο δρόμος της αναζήτησης για το αυθεντικό κι ανεπιτήδευτο την οδήγησε στο σχεδιασμό ταξιδιών ειδικών ενδιαφερόντων κι εναλλακτικού τουρισμού.   Κάποια στιγμή αυτοί οι εναλλακτικοί  δρόμοι κι η αγάπη της για το ποιοτικό, το φυσικό και το αγνό,  την οδήγησαν στην ενασχόληση με την αρωματοθεραπεία. Εκπαιδεύτηκε σε έγκριτα κέντρα εναλλακτικών θεραπειών και στο πρόγραμμα «Κοσμητολογία: Μέθοδος Παρασκευής Καλλυντικών από Φυσικές Πρώτες ύλες και Φαρμακευτικά Φυτά» του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μελέτησε, ερεύνησε, πειραματίστηκε και  πάντρεψε όλα όσα αγαπούσε! Τις πρώτες ύλες όπως μελισσοκέρι, βότανα, φυτικά λάδια, αιθέρια έλαια κι όλα όσα προσφέρει απλόχερα η ελληνική χλωρίδα, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που είχε γνωρίσει στα ταξίδια της.  Την παράδοση στην παρασκευή και τη μεταποίηση των πρώτων υλών, εφαρμόζοντας δικές της συνταγές κι εξελίσσοντας όσα έμαθε στην αρωματοθεραπεία.  Την αγάπη της για τις εναλλακτικές μεθόδους που δίνουν νέα δυναμική στη ζωή μας.  Μα, προπαντός το πάθος της για τα καλλυντικά και την φροντίδα της γυναικείας ομορφιάς, που ακολουθεί έναν δρόμο ρεαλιστικό και  αληθινό, χωρίς φρούδα πρότυπα. Έτσι έγιναν πραγματικότητα τα βιολογικά χειροποίητα, σπιτικά προϊόντα “Stella’s Recipy”, ως φυσική κατάληξη ενός εναλλακτικού ταξιδιού, με πολλές συνισταμένες.  Τα τελευταία χρόνια η Stella συνεργάζεται με το www.beautyblog.gr της Δημοσιογράφου / CEE CHIEF EXECUTIVE EDITOR Τζούλιας Κυριλή, αρθρογραφώντας στην στήλη Go Νatural και εδραιώνοντας μια χρόνια συνεργασία που ανέδειξε και στήριξε το εγχείρημα των Stella’s Recipy εν τη γενέσει.