ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες για το stellasrecipy.gr

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η Ασκέλη Στέλλα. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις επισκέψεις που πραγματοποιεί ο χρήστης στην ιστοσελίδα μας. Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα stellasrecipy.gr και έπειτα από την εγγραφή του σε αυτήν, ο χρήστης αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους της εταιρείας.

Κατοχή Πνευματικών Δικαιωμάτων

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στo stellasrecipy.gr (εκτός από εκείνα τα στοιχεία που ανήκουν στα πνευματικά δικαιώματα συνεργατών, φορέων και τρίτων). Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται τα κείμενα, τα λογότυπα, οι εικόνες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, πάσης φύσεως αρχεία και παρεχόμενες υπηρεσίες του stellasrecipy.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοζόμενων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, η διανομή, η μεταφορά, η μεταποίηση, αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια των ανωτέρω στοιχείων. Όλα τα ανωτέρω μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Στέλλας Ασκέλη. Το stellasrecipy.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Όπως ορίζει ο Νόμος 2472/1997, και όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν.3471/2006, για την τήρηση αρχείου που περιλαμβάνει Προσωπικά Δεδομένα απαιτείται η ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου. Για το λόγο αυτό, εάν δεν συμφωνείτε με την καταχώρηση των προσωπικών δεδομένων σας για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω, παρακαλείστε να απέχετε από τη χρήση της ιστοσελίδας stellasrecipy.gr. Σε κάθε περίπτωση, η περαιτέρω χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ισοδυναμεί και με τη ρητή συναίνεσή σας για την καταχώρηση όποιων δεδομένων σας ζητηθούν για το αρχείο της εταιρείας μας και ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας των όρων χρήσης και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία καταχωρείτε στη διάθεσή του stellasrecipy.gr με την εγγραφή σας ως μέλη, χρησιμοποιούνται για να επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με σημαντικές λειτουργικές αλλαγές του ιστότοπού μας, για στατιστικούς λογούς και έρευνες αλλά και για την προώθηση και προαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας, εφόσον το επιθυμείτε. 

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο stellasrecipy.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων. 

Το stellasrecipy.gr δεσμεύεται να μην προβεί στην εκμετάλλευση, δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του σε κανένα τρίτο φορέα.  

Το stellasrecipy.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών/μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών/μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων.

O ιστότοπος stellasrecipy.gr προστατεύει όλα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που συλλέγονται κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών του.

Πρόσβαση και Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με το νόμο και τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 & 13 του Ν. 2472/1997 ο χρήστης έχει το δικαίωμα της πρόσβασης και διαγραφής προσωπικών δεδομένων, τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται στα αρχεία της εταιρείας μας. Γι αυτό το λόγο, όλα τα μηνύματα τα οποία θα δέχεστε από το stellasrecipy.gr μέσω email ή newsletter θα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το τρόπο με τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να διαγραφείτε από τα αρχεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στέλνοντας email στο info@stellasrecipy.gr.

Σύνδεσμοι με Τρίτα Μέρη

Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες ενδέχεται κατά καιρούς να περιλαμβάνουμε στον δικτυακό μας τόπο συνδέσμους από τρίτα μέρη. Αυτοί οι σύνδεσμοι διέπονται από ξεχωριστούς και ανεξαρτήτους όρους Προστασίας Δεδομένων. Σας προτείνουμε να μελετήσετε τις αρχές αυτές όταν επισκέπτεστε τέτοιους ιστότοπους. Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει αποκλειστικά τον ιστότοπο μας και όχι άλλες ιστοσελίδες. Συνεπώς, το stellasrecipy.com ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδετικών δικτυακών τόπων.

Πληροφορίες για τα Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη. Καθένα από τα cookies διαβάζεται αποκλειστικά και μόνο από τον διακομιστή που τα δημιούργησε. Τα cookies δεν καταγράφουν το προφίλ του συστήματός σας ούτε συλλέγουν πληροφορίες από το σκληρό σας δίσκο. Το stellasrecipy.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας αναγνωρίζει ως συχνό πελάτη μας και να μην χρειάζεται να καταχωρείτε ξανά πληροφορίες κάθε φορά που πραγματοποιείτε συνδιαλλαγή. Αντίθετα, το stellasrecipy.gr δεν χρησιμοποιεί τα cookies για να αποθηκεύσει αριθμούς πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις ή οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για να δείτε ποια cookies έχουν εγκατασταθεί και πώς μπορείτε να τα διαχειριστείτε και να τα διαγράψετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο stellasrecipy.gr