Μυρίζουν καταπληκτικά, έχουν απίθανη αίσθηση, το δέρμα παραμένει απαλό για ώρες. Όλα βαίνουν εξαιρετικά για την ώρα! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο πάντως.

Τα μυρίζω και ξεκουράζομαι!! Αν δεν το ζούσα, δεν θα το πίστευα. Πάντως για την ώρα πιάνω συνέχεια το δέρμα μου και δεν το πιστεύω, ότι έχει αυτή την απαλότητα τόσες ώρες. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό πρέπει να ήταν στη βάφτισή μου!

………………………………………

Εσύ τώρα νομίζεις, ότι το ξέχασα! Αμ δε…πώς να το ξεχάσω; Είναι το φάρμακό μου το πρωινό, είναι το βραδινό μου μυοχαλαρωτικό. Δεν ξεχνιέται. Ήθελα να είμαι σίγουρη, ότι εγώ και τα βαζάκια μου τα πάμε καλά. Και τα πάμε ανέλπιστα καλά!! Τόσο καλά που έχω αποθρασυνθεί τελείως: βγαίνω από το σπίτι χωρίς bbcream και χωρίς να με απασχολεί που δεν έβαλα! Για τόση ξετσιπωσιά μιλάμε… Ένα μπράβο να σου πω είναι λίγο, ένα “δεν ξέρω πώς το κάνεις” είναι το πρώτο που μου έρχεται, πάντως ό,τι και να συμβαίνει, θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίζουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη, την καλοκαιρινή, γιατί εγώ χωρίς κρέμα δεν πάω διακοπές, πήριοντ! Θα είμαστε σε επικοινωνία για τον ανεφοδιασμό κι ελπίζω σύντομα να βάλουμε στη συλλογή και άλλα πολλά και θαυμαστά πραγματάκια!

Φιλιά πολλά και χαιρετισμούς,

Κατερίνα

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.