Stella’s Recipy / Ομορφιά & Φροντίδα / Fragrantica

Ήθελα πριν γράψω να είμαι σίγουρος. Εδώ και καιρό (3μηνο+) πήρα δύο προϊόντα της Στέλλας. Μία κρέμα χεριών (αυτή με την κάναβη 😎) γιατί τα χέρια μου είχαν σκάσει από τα αντισηπτικά και της ζήτησα και κάτι για το πρόσωπο. Πολύ ευγενική, αφού κατάλαβε τις ανάγκες μου, μου πρότεινε κάποια προϊόντα, και επέλεξα ένα βραδινό ανδρικό serum όλα-σε-ένα. Παράλληλα η υπέροχη και ευγενέστατη Στέλλα μας χάρισε και κάποια δείγματα άλλων προϊόντων. Δεν τα δοκίμασα όλα, καθώς απευθύνονταν κυρίως στην γυναίκα μου, αλλά έχω να πω ότι μοσχοβολάνε όλα υπέροχα.

Πάμε τώρα στο αποτέλεσμα.
Κρέμα χεριών: Στην αρχή αναρωτιόμουν πόσο θα μου κρατήσουν τα 50ml κρέμας, μου φάνηκε λίγη. Άκουσα την Στέλλα όμως και έβαλα πολύ μικρή ποσότητα. Έχει μια υφή που δεν έχω ξανασυναντήσει, είναι κρέμα μεν αλλά έχει αυτή την αφρώδη υφή του φρέσκου παγωτού, και μετά λιώνει στο χέρι σαν βούτυρο. Τελικά έβαλα μόνο δύο φορές στην αρχή και δεν ξαναέβαλα, όχι γιατί δεν μου άρεσε, αλλά γιατί δεν χρειάστηκε!!!! Τα χέρια μου έστρωσαν ΑΜΕΣΩΣ. Ξαναχρειάστηκε να βάλω άλλη μία φορά μετά από ενάμιση μήνα, βάζω το βράδυ και είναι άκρως εντυπωσιακό το πόσο διαφορετικά είναι τα χέρια μου το επόμενο πρωί. Δεν έχω άλλη λέξη, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος.

Serum νυκτός: Επέλεξα μόνο αυτό το προϊόν, καθώς μου φάνηκε πολύ έξω από τις συνήθειές μου να φοράω 2-3 προϊόντα. Η αλήθεια είναι ότι και το ένα μου φαινόταν πολύ (το πρώτο βράδυ που το φόρεσα σχεδόν δεν κοιμήθηκα, από φόβο μην γυρίσω το κεφάλι μου και ακουμπήσει το μάγουλο στο μαξιλάρι 😂😂😂, τώρα μου πέρασαν αυτές οι ανησυχίες). Το αποτέλεσμα ήταν εμφανές από τις πρώτες μέρες. Όντας στα 43 μου και με όχι την καλύτερη ποιότητα δέρματος, είχαν αρχίσει να φαίνονται αυτές οι πολύ λεπτές γραμμές που σχηματίζονταν σε κάθε έκφραση σε όλο το πρόσωπο.  Συνήθως δεν ασχολούμαι, αλλά αυτές οι γραμμές πλέον σε κάθε γέλιο, σε κάθε έκφραση, μου θύμιζαν ότι μεγαλώνω, ότι έρχεται το γήρας. Αυτές λοιπόν οι γραμμές είναι πλέον ΠΑΡΕΛΘΟΝ και όχι μόνο αυτό. Το δέρμα σαν να έγινε πιο ομοιόμορφο στο χρώμα του, είναι πιο ελαστικό ξεκάθαρα και δείχνει πιο υγιές και νεανικό. Αισθάνομαι σαν να έχει γυρίσει ο χρόνος 15 χρόνια πίσω. Ξέρω ότι ακούγεται υπερβολικό, αλλά τότε με θυμάμαι να ήμουν έτσι. Προφανώς και οι βαθύτερες ρυτίδες (που δεν υπήρχαν πριν 15 χρόνια) είναι στη θέση τους, προφανώς και τα έντονα στίγματα, οι έντονες δυσχρωμίες κλπ είναι επίσης εκεί, αλλά είναι όλα λειασμένα. Πως είναι όταν βάζεις ‘ωραιοποίηση’ στις selfies? Ένα τέτοιο πράγμα, σαν να έχει γίνει μια ελαφριά ωραιοποίηση, και στο σύνολό του το πρόσωπο είναι λαμπερό, ελαστικό και νεανικό. Το βασικό μου θέμα ήταν οι λεπτές γραμμές (σαν να ήταν πια το δέρμα χάρτινο και ‘τσαλάκωνε’ σε κάθε έκφραση), τα υπόλοιπα δεν με ενοχλούσαν, αλλά όλες οι βελτιώσεις είναι ευχάριστες!  Δεν έγραψα νωρίτερα, γιατί έτυχε την ίδια περίοδο να χρησιμοποιώ και ένα προϊόν της γυναίκας μου το πρωί (καθαρό τζελ αλόης), και δεν ήμουν σίγουρος σε ποιο οφείλεται η διαφορά. Τώρα όμως, που η αλόη έχει τελειώσει εδώ και καιρό και το πρόσωπο εξακολουθεί να φαίνεται νεανικό, ξέρω πως η Στέλλα βρίσκεται πίσω από αυτό!

Μάσκα ματιών. Ένα από τα δείγματα που μου έδωσε η Στέλλα. Μου φαινόταν αστείο να βάλω μάσκα, αλλά ήθελα να την δοκιμάσω. Να πω ότι δεν έχει αυτή την κλασική μορφή που γίνεσαι σαν φάντασμα (θα γελούσαμε πολύ στο σπίτι), αλλά είναι σαν μια κρέμα. Θα είμαι ειλικρινής, εδώ ήμουν επιφυλακτικός. Θεωρώ πως αν περάσουν τα χρόνια και αρχίσουν να εμφανίζονται μαύροι κύκλοι, σακούλες κλπ, δεν μαζεύονται παρά μόνο με χειρουργείο. Πιστεύω πως σε ένα βαθμό τα αποτελέσματα κάποιων καλλυντικών είναι και θέμα αυθυποβολής. Φοράς το προϊόν και ‘βλέπεις’ τον εαυτό σου νεότερο. Φοράω λοιπόν την μάσκα, βάζω και το σέρουμ από πάνω (και εκείνο το βράδυ δεν καλοκοιμήθηκα 😂) και την άλλη μέρα με βλέπω στον καθρέφτη. Τα μάτια είναι ΟΝΤΩΣ πιο ξεκούραστα. Το βλέπω και δεν το πιστεύω, λέω θα είναι ο φωτισμός, θα έχει μείνει πάνω η μάσκα και δεν φαίνεται το από κάτω, κάτσε να πλύνω τη μούρη μου και βλέπουμε. Και όμως, εκείνη την ημέρα είχα ένα ξεκάθαρα πιο ξεκούραστο πρόσωπο και βλέμμα, και μου το σχολίασαν και άλλοι, άρα δεν ήταν ούτε αυθυποβολή ούτε ο φωτισμός του μπάνιου.

Συνοπτικά: Αγόρια (και κορίτσια), όλα τα προϊόντα της Στέλλας που δοκίμασα τα σπάνε, αλλά το ανδρικό σέρουμ της Στέλλας για εμάς είναι ό,τι πρέπει. Μοσχοβολάει, κρατάει πολύ (το φοράω καθημερινά νομίζω πάνω από τρίμηνο και έχει ένα-ενάμιση μήνα ακόμα), η εφαρμογή του είναι εύκολη (τύπου 10 δευτερόλεπτα max) και ευχάριστη (επειδή το βάζεις στο ψυγείο, η δροσιά όταν το απλώνεις είναι μαγική) και το βασικότερο …κάνει δουλειά! Πλέον το βράδυ είναι η τελευταία μου κίνηση, και ξαπλώνω στο κρεββάτι με ένα χαμόγελο γιατί αισθάνομαι ότι μόλις έκανα κάτι καλό για τον εαυτό μου.

Στέλλα σε ευχαριστώ πολύ που με ομορφαίνεις, θα επανέλθω για ανεφοδιασμό σύντομα!  30

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.