….και τώρα να σου πω και κάτι να χαρείς και είμαι σίγουρη πως αυτές οι κριτικές είναι τελικά που επιβεβαιώνουν την προσπάθειά σου και τα αποτελέσματα των καλλυντικών σου. Σε συζήτηση λοιπόν με το σύζυγο μου, μου λέει πως το δέρμα μου πάντως έχει διαφορά, είναι πιο ήρεμο, πιο απαλό, πιο υγιές και δε σου κρύβω πως ένιωσα τόσο ωραία, λες και δεν ξέρω τί… Είπα μέσα μου πως τελικά δεν είναι μόνο δική μου ιδέα αυτό που παρατηρούσα, αλλά μάλλον κάτι γίνεται τελικά 😉


Ε, τι να πούμε τώρα να ήταν μόνο τα Body Butters της Στέλλας που αξίζουν την προσοχή μας? Αν δε χρησιμοποιήσεις κάποιο σκεύασμά της, δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ποιότητας. Επειδή κι εγώ είμαι της ανασφάλειας του homemade, όταν πρόκειται για κάτι που δεν το ξέρεις και είναι και λίγης κυκλοφορίας κι αυτός ήταν και ο βασικός μου ενδοιασμός αρχικά, μέχρι… που δοκίμασα τις κρέμες της Στέλλας και άρχισα να αντιλαμβάνομαι την ουσία από… την επιφάνεια.
Στέλλα πρόσεχε!!! Αρχίζω να διαδίδω τις κρέμες σου!!! Θα σε μάθουν και στην υπόλοιπη επικράτεια και άντε να σε δω μετά πού θα βρεις χρόνο να τις παρασκευάζεις χαχαχα…


Αχ Στελλίτσα, να ‘ξερες πόσο έχει αλλάξει η εικόνα του δέρματός μου με τις κρέμες σου και κατά συνέπεια και η ψυχολογία μου… Είχα περάσει μία φάση, όσο ερχόταν τα παιδιά, που ενώ επανήλθα στην περιποίηση του εαυτού μου, συχνά η κούραση με κατέβαλε και έκανα τα απολύτως βασικά, είτε γιατί νύσταζα είτε γιατί ήθελα να τελειώνω ή….και ποτέ. Βέβαια πρέπει να σου πω δεν έχω βγει άβαφη έξω ούτε στον φούρνο… και πάντα, έστω και λίγο, θα έβαζα την κρεμούλα μου και τη λοσιόν μου. Αλλά με σένα μου τονώθηκε το ηθικό, με έκανε να σκεφτώ πιο πολύ εμένα, να βάζω πλέον τα παιδιά για ύπνο και να λέω «τώρα είναι η δική μου ώρα…». Εκτίμησα πιο πολύ τον εαυτό μου, είδα πως είμαι στην καλύτερή μου φάση. Στα 37 με τρία παιδιά σε 3μιση χρόνια και παρότι ακόμα κουβαλάω κάποια κιλά τριών κυήσεων είπα, «ε… όχι δεν θα κλειστώ και στη ντουλάπα», όσο κι αν αυτοσαρκαζόμουν για τα κιλάκια μου. Τελικά όλα είναι στο δικό μας μυαλό και οι γύρω μας δεν βλέπουν απαραίτητα το ίδιο… Οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι ανυπομονώ για το νέο πακετάκι που θα μου φτιάξεις!!!!


…..α ρε Στέλλα… να ‘ξερες πόσο εσωτερική ομορφιά φέρνουν τα αρώματα των καλλυντικών σου και είναι η ίδια που εκφράζεται μέσα από την υγεία του δέρματος στον καθρέφτη μας…..
κι εκεί είναι που τσατίζομαι με τις αισθητικούς που ψάχνουν να βρουν ντε και καλά ατέλειες….
Φαντάζομαι το More than perfect! Beautifying Hair Serum, θα μυρίζει και αυτό θεϊκά!!!!!!!!


Τα παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι……τι να πω….δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο να τις έχω γιατί ζητούσαν απεγνωσμένα οι μικρές τα λουλουδάκια. Δε θα μπορούσες να διαλέξεις πιο φωτεινό μπουκαλάκι για τα serum από αυτό που διάλεξες… Η λάμψη του υγρού και μόνο είναι αρκετή για να σε κάνει να θες να το δοκιμάσεις…..κι επειδή το Starflower που είναι και δικαιωματικά δικό μου….χαχαχα…..κρύβει μέσα του όλη την αγάπη και συμφωνία με όσα ήθελα εγώ ως φροντίδα, πήρες και έδωσες μορφή σε αυτό που ένιωθα πως θέλω για το πρόσωπό μου μέσα από τα μαγικά σου χεράκια…. Πώς λοιπόν να μη λάμπει??
Για όσες πειραματιστήκαμε αυτά τα χρόνια με καλλυντικά του εμπορίου (με αρκετά αξιόλογα ωστόσο) και μετά καταλήξαμε στις κρέμες της Στέλλας, ξέρουμε πως μιλάμε για άλλη κατηγορία καλλυντικών…. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό!!!
Για όσες δεν τα έχετε δοκιμάσει ή δεν τα ξέρετε ή έχετε τους ίδιους ενδοιασμούς που είχα κι εγώ πριν το αποφασίσω το μόνο που μπορώ να πω είναι δώστε τους μια ευκαιρία να σας δείξουν τη μοναδικότητά τους…..
Στελλίτσα για άλλη μια φορά έκλεισες όλη σου την αγάπη, την γνώση, την έμπνευση σε 1 βαζάκι….σε 1 μπουκαλάκι….που όταν το ανοίγεις ξεπηδούν όλα τα αρώματα που σε ταξιδεύουν σε ανατολή….καλοκαίρι….βραδινή έξοδο….φλερτ….φιλί….Απλά μοσχοβολάνε……..
Το δέρμα μου έχει ηρεμήσει….έχει ελαστικότητα….δείχνει πιο φρέσκο (και πιστέψτε με η κούραση που κρύβει είναι αρκετή)… Βγάζει μια φρεσκάδα σαν αυτή του πρωινού χουζουρέματος που νιώθεις το πουφ στο μαγουλάκι, όπως στα μωρά…
Είμαι σίγουρη πως οι νέες συνθέσεις θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα μας σκλαβώσουν
Stay tuned για πλήρη αναφορά της νέας εμπειρίας και αγωνιώ να τις δοκιμάσω….
Eυχαριστώ!!!!!
Σήμερα το μεσημέρι δεν έβλεπα την ώρα να σχολάσω και να γυρίσω σπίτι να τα ανοίξω
Σε ευχαριστώ που πάντα άκουγες τις απορίες μου, τις προτάσεις μου, τις ανάγκες μου για κάθε στοιχείο…..ακόμα και για τις συσκευασίες.


Ήταν η φάση που ψαχνόμουν.. ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπέρα… Να δώσω στο δέρμα μου την ευκαιρία να έχει κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα…. Κάτι που δεν το βρίσκεις στα λαμπερά stands των επωνύμων εταιριών, παρότι πολλών εξ αυτών αξιόλογες…. Πρέπει να ψάξεις, να ξεψαχνίσεις, να ρισκάρεις να δοκιμάσεις και μετά θα καταλάβεις…. Ναι, ναι ρισκάρεις…. Γιατί κι εγώ κουβαλούσα την ανασφάλειά μου για τα “φυσικά” καλλυντικά, ώσπου να πέσω στα χέρια της Στέλλας. Ε…… Η Στέλλα είναι άλλη κατηγορία από μόνη της. Αν αφήσεις τον εαυτό σου να αποδεσμευτεί από το marketing κι αν μπεις στη λογική που η ίδια έχει φτιάξει, τότε αξίζει πραγματικά να δώσεις στον εαυτό σου και το δέρμα σου να έχει αυτό το διαφορετικό που θα το παρασκευάσει αποκλειστικά για σένα…. Το δέρμα μου ηρέμησε, άρχισε να είναι πιο ξεκούραστο, πιο ομοιόμορφο, πιο φωτεινό… Τα έλαια αφήνουν ένα φιλμ ενυδάτωσης που κρατάει για ώρες… Πραγματικά δεν χρειάζεται τίποτα άλλο συμπληρωματικά…. Κι αν στην αρχή σε φοβίζει η λιπαρότητα των ελαίων, δώσε τους το χρόνο να σου πουν πως όλο αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από τη λιπαρότητα των εμπορικών καλλυντικών, αλλά στην ουσία κρύβουν μέσα τους όλη την ενυδάτωση και θρέψη που δε θα βρεις σε καμία κρέμα του εμπορίου….. Οι κρέμες της Στέλλας είναι βουτυράτες, η υφή τους είναι εντελώς άλλης φιλοσοφίας για να μπορούν να δώσουν όσα κρύβονται στα συστατικά τους…. Αν όμως τις λιώσεις πάνω στο δέρμα σου μέχρι να τις ρουφήξει θα δεις άμεσα τη διαφορά με οτιδήποτε συμβατικό…. Ο έρωτάς μου?? Η Golden για το βράδυ, αλλά ο πιο μεγάλος μου το λάδι σώματος που…. τι να πω…. αφήνει “ίχνη”….. Τα πρόσφατα scrub σώματος και προσώπου που με τιμά που μου έστειλε να δοκιμάσω είναι όνειρο, κι έκανε τέχνη πραγματοποιώντας μια φανερή μου επιθυμία για scrub προσώπου φτιαγμένο από τα χεράκια της…. Πάντα μας ακούει… Και στα θετικά και στα αρνητικά (και πιστέψτε με τις έχω πει και τα δύο….) όλα όμως τα επεξεργάζεται και βελτιώνει ατέλειες ή πραγματοποιεί επιθυμίες κι αν το serum “Χάιδω” ή Starflower Beauty όπως το ονόμασε, το έφτιαξε μετά από δικές μου ανάγκες φροντίδας, ωστόσο με τιμά που είχε εμένα στο μυαλό της ως βάση μιας ακόμα δημιουργίας της…


Στέλλα μου σου εύχομαι να φτάσεις όσο πιο ψηλά ονειρεύεσαι… Κι εμείς θα πορευόμαστε με όση αγάπη και φροντίδα μας παρέχεις από τα πιο απλά στη ζωή που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας. Oι ρυθμοί της ζωής μας τρέχουν με ταχύτητα που δεν πάει άλλο…. κι αν μέσω εσού μπορούμε να έχουμε αυτή τη μικρή πινελιά περιποίησης, τότε αξίζει τον κόπο….

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.