Σου γράφω με μεγάλη χαρά, καθώς εδώ και δυο-τρεις μέρες η Wine Youth μπήκε στη ζωή μου κι είμαι πολύ, πολύ χαρούμενη για αυτό!! Τελείωσα λοιπόν τα δυο βαζάκια της Greek Island Beauty και να σου πω την αλήθεια, μια στεναχώρια την ένιωσα που αποχωριζόμουν το υπέροχο άρωμα της μαστίχας, που με κατέκλυζε κάθε φορά που άνοιγα τα μπουκαλάκια μου…Ε, δεν κράτησε και πολύ η στεναχώρια μου, καθώς, ανοίγοντας τα καινούρια και απλώνοντας για πρώτη φορά το Night’s Secret και την Wine Youth, τι να σου πω, το ”ξετρελάθηκα” είναι πολύ φτωχό σαν λέξη- να μιλήσω για τη μυρωδιά, να σχολιάσω την υπέροχη αίσθηση, τη λάμψη και την ενυδάτωση που νιώθω ότι μου αφήνει μέχρι το τέλος της μέρας; Και, εννοείται, μη σου πω πόσες και πόσες φορές ανοίγω να μυρίσω τα βαζάκι, ακόμη και για άλλο λόγο να πάω στο ψυγείο, ε, αφού άνοιξα να πάρω το τυρί, αφού άνοιξα να πάρω το γάλα, ας πάρω και μια ”τζούρα” από την κρέμα!! Ο Κωστής με έχει πάρει στο ψιλό, περιττό να πω…Πραγματικά, η επάλειψη της κρέμας έχει γίνει από τις αγαπημένες μου στιγμές της ημέρας!
Το κατάλαβες λοιπόν, εν ολίγοις, με έχεις πλέον σταθερή και πρέπει να βρω τρόπο να μην ξεμένω ποτέ από Stella’s Recipy εδώ που βρίσκομαι!!
Σε φιλώ και ανυπομονώ να έχω νέα σου,
Νεκταρία


Σχεδόν τελειώνω τη Radiant Pearls, που μαζί με τον ορό μου φάνηκε εξαιρετική!! Τη λάτρεψα και σε υφή, άρωμα και αίσθηση στο δέρμα, μου ταίριαξε πολύ νομίζω!


Δηλώνω αθεράπευτα εξαρτημένη από τα Stella’s Recipy, από την πρώτη φορά που τα δοκίμασα, δεν υπάρχει επιστροφή. Ο,τιδήποτε άλλο μου φαίνεται τόσο, μα τόσο ανεπαρκές και λίγο. Να φανταστείτε το ταξίδι που κάνουν κάθε φορά τα προϊόντα ως εδώ πάνω στο βορρά, είτε όταν μου τα στέλνει η Στέλλα, είτε όταν τα κουβαλάω εγώ στην επιστροφή μου! Ο νέος αέρας σε εμφάνιση, συσκευασία και σύνθεση τα απογειώνει ακόμη περισσότερο! Πόσο χαίρομαι…και συγκινούμαι, πάνω απ´όλα διότι γνωρίζοντας το πρόσωπο πίσω από τις ξεχωριστές αυτές δημιουργίες, τη μοναδική κι αξιολάτρευτη Στέλλα μας, που με τις αστείρευτες γνώσεις και τα μαγικά της χέρια δε σταματά να δημιουργεί με αγάπη και μεράκι που ρέει άφθονο, συντελεί στο να αγαπήσεις τα Stella´s Recipy ακόμη περισσότερο…

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.