Αγαπητή μου Στελλα καλησπέρα,
Όλο αυτό το διάστημα (γύρω στον ενάμιση μήνα) χρησιμοποιούσα τις κρέμες σου. Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές.
Ξεκινάω από το σερουμ Radiant Pearls : από τις πρώτες χρήσεις ένιωσα μια καταπληκτική ενυδάτωση, το πρόσωπο μου πιο απαλό και πιο φωτεινό. Θα το χαρακτήριζα “υγρό μετάξι”. Xρησιμοποιούσα την κρέμα Radiant Pearls. Θεωρώ πως έκανε καταπληκτική δουλειά ιδιαίτερα στις λεπτές γραμμές. Με το που φορούσα την κρέμα ήταν σα να έκανε ένα μίνι lifting. Συνήθως για να δεις αποτέλεσμα από μια κρέμα προσώπου θεωρώ, ότι πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας, αλλά με τη δική σου κρέμα το αποτέλεσμα πραγματικά το έβλεπα εκείνη την ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Οι λεπτές γραμμές απαλύνονταν αμέσως. Και τι λάμψη! Δεν χρειαζόμουν καν make up. Στο θέμα των πανάδων σε αυτή που ήταν πιο αχνή, είδα βελτίωση γύρω στο 90%, δηλαδή σχεδόν εξαφανίστηκε. Οι άλλες δυο που ήταν πιο έντονες είχαν μικρότερη βελτίωση, αλλά φαντάζομαι πως δεν τις βοήθησε και πολύ η ηλιοφάνεια του καλοκαιριού. Πιστεύω, ότι το χειμώνα θα υπάρξει μεγαλύτερη βελτίωση. Εδώ πρέπει να σου πω ότι παλιά έβαζα με επιμέλεια κρέμα στα μάτια και στο πρόσωπο αλλά παραμελούσα την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Με τη δική σου όμως συνεχή υπενθύμιση άρχισα και βάζω κρέμα και σε αυτές τις περιοχές. Τα αποτελέσματα φανταστικά! Με λίγα λόγια το τελικό αποτέλεσμα είναι δέρμα λαμπερό, απαλό και η λέξη -κλειδί πιο «θρεμμένο”.

Όσον αφορά την κρέμα σώματος All – in – One Perfect body’s secret ήταν και αυτή καταπληκτική. Τρομερή ενυδάτωση και τεράστια βελτίωση στο θέμα των ραγάδων.
Τώρα σχετικά με τα δείγματα που μου έστειλες, την κρέμα Macadamia Youth την είχα ξαναχρησιμοποιήσει πάλι από δείγμα και είχα μείνει και τότε όπως και τώρα πολύ ευχαριστημένη. Και πάμε στην κρέμα σώματος Greek Island Beauty. Εδώ πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω και εγώ γιατί, ανέκαθεν ένιωθα μια αποστροφή για τη μυρωδιά της μαστίχας. Και παρόλο που ο μπαμπάς μου, που ήταν φαρμακοποιός, μου τόνιζε τα οφέλη της και τη χρησιμοποιούσε και ο ίδιος πολύ, εγώ δεν άλλαζα γνώμη. Και μια μέρα έρχεται στα χέρια μου ένα μικροσκοπικό βαζάκι που μεταξύ άλλων μου γράφεις ότι περιέχει και μαστίχα Χίου. Λέω μέσα μου “δε βαριέσαι, έχω στα χέρια μου μια πολύτιμη κρέμα σώματος φτιαγμένη από τη Στέλλα, θα τη χρησιμοποιήσω και ας μυρίζει όπως θέλει”. Δεν ξέρω τι μαγικούς συνδυασμούς έχεις κάνει αλλά κυριολεκτικά λάτρεψα τη μυρωδιά της. Ενώ από το βαζάκι η μυρωδιά ήταν έντονη, πάνω στο σώμα μου μεταμορφώθηκε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Τόσο γλυκό και οικείο άρωμα… Και αφού όπως μου έγραψες είναι και πολύ δραστικό για την κυτταρίτιδα, μάντεψε ποιο προϊόν σώματος θα περιλαμβάνει η επόμενη μου παραγγελία.
Πολλά φιλιά προς το παρόν!

Μαρία Ζ.

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.