Τα προϊόντα σου τα χρησιμοποιώ και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.
Το σοκολατένιο peeling Choco Sensation είναι φοβερό και δεν ξέρω πως κρατιέμαι και δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα! Ειδικά την ώρα που οι κόκκοι διαλύονται και μένει πάνω μου το ευεργετικό καφέ λαδάκι, δεν θέλω να ξεπλυθώ!
Το Body Butter Ginger Wonderland είναι σούπερ ενυδατικό, η επιδερμίδα μου το ρουφάει στην κυριολεξία και το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτή η ενυδάτωση διαρκεί και την επόμενη μέρα! Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί σε καμία άλλη κρέμα σώματος. Και όλα αυτά με ελάχιστη ποσότητα όπως ακριβώς μου είχες πει.
Άφησα τελευταίες τις κρέμες προσώπου και αυτό γιατί δεν σου είχα γράψει ότι από τον Νοέμβριο ταλαιπωρούμαι με διαφορά θέματα με το πρόσωπο μου: ερεθισμούς, μικρό κοκκινίλες, διαφορά σπυράκια που βγαίνουν κατά καιρούς. Έτσι με έχει αναλάβει δερματολόγος και προς το παρόν χρησιμοποιώ κάποιες εξειδικευμένες κρέμες. Βέβαια εννοείται πως χρησιμοποίησα και τις δικές σου κρέμες στην αρχή δεν σου κρύβω με κάποιο φόβο γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσει το προβληματικό μου δέρμα. Φυσικά δεν μου δημιούργησαν απολύτως κανένα πρόβλημα και το δέρμα μου τις δέχτηκε μια χαρά!
Σ’ ευχαριστώ και πάλι!
Μαρία

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.