Στέλλα, Στέλλα, Στέλλα!!!
Τι λόγια να βρω να πω? Νομίζω μετά από τόσα χρόνια που έχεις fun πριν από μένα, τα έχεις ακούσει όλα!
Θα ξεκινήσω από τη μεγάλη αγωνία που είχα να έρθουν τα προϊόντα και όλον τον καιρό κατάφερα να διαβάσω, το μεγαλύτερο μέρος από τα posts σου στο blog και τα reviews, έτσι ώστε να αποκτήσω γνώσεις και άποψη, τόσο πολύ που νιώθω να σ’ έχω γνωρίσει!!
Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα με τα χημικά.
Το πρώτο βράδυ χρησιμοποίησα serum & κρέμα, το επόμενο την μάσκα και χθες πάλι το σερουμ και την κρέμα μετά τον καθαρισμό με σαπούνι με άγριο τριαντάφυλλο.
Και ξέρεις τι? Θα το κάνω «ιεροτελεστία» και να σκεφτείς ότι το βαριόμουν θανάσιμα, πάντα ήμουν κουρασμένη…. Τελικά μεγάλο λάθος να σου λεν ότι δεν σου φαίνονται τα χρόνια. Επαναπαύεσαι. Το δέρμα θέλει τροφή, είναι ζωντανό….
Σήμερα το πρωί λοιπόν μπορώ να πω, ότι νιώθω και βλέπω κάτι άλλο από αυτό που είδα τη Δευτέρα το πρωί. Ένα ξεκούραστο λαμπερό πρόσωπο!!!
Δε σου κρύβω ότι το πρώτο βράδυ χρειάστηκε να βάλω λίγο περισσότερη ποσότητα, τόσο αφυδατωμένο ήταν το δέρμα….
Λατρεύω λοιπόν την υφή αυτή και δεν με ξενίζει καθόλου το γεγονός ότι είναι πιο oily… Μετά δε, από τα μαθήματα εφαρμογής που είδα στα videos σου, ε, μπορώ να καυχηθώ….. Οι πέρλες είναι μαγεία όταν τις νιώθεις στο δέρμα.
Έπρεπε να είχα βγάλει φωτό το πριν, δεν το σκέφτηκα καθόλου, πρέπει να το λες!!!
Στέλλα μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή που σε ανακάλυψα. Έχει αλλάξει και η ψυχολογική μου διάθεση! Α, και θα σου ζητήσω συμβουλές για τη 13χρονη κόρη μου με σοβαρό θέμα ακμής και μαύρων στιγμάτων…. Τι έχεις να προτείνεις.
Την καλημέρα μου για όμορφη διάθεση και όμορφες δημιουργίες,
Σε φιλώ
Κλημεντίνη

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.