Οι θαυμαστές σου κρέμες…

Στέλλα μου, καλησπέρα!! Ελπίζω να είσαι πολύ καλά!!
Τα πήγα τέλεια με τις κρέμες σου!!! Ειδικά η πρωινή είναι πραγματικό ελιξίριο για το δέρμα μου, της ταίριαξε γάντι, σαν δεύτερο δέρμα που εξαφανίζεται μέσα στο δέρμα μου!! Δεν μπορώ να το περιγράψω!!!
Το σέρουμ είναι σαν βροχή στην έρημο, νοιώθω ανακούφιση και ευγνωμοσύνη κάθε βράδυ που το βάζω…. όσο για την βραδινή κρέμα πιστεύω, ότι είναι σωτήρια για το δέρμα μου, ξυπνάω με ανανεωμένο δέρμα, απλά την νοιώθω πιο βαριά, αλλά υποθέτω ότι μια βραδινή και θρεπτική κρέμα νυκτός, δίνει μια πιο βαριά αίσθηση και ουσιαστικά δεν παραπονιέμαι.
Το δέρμα μου έχει λειανθεί σε μεγάλο βαθμό, η ακμή μου είναι ελεγχόμενη, όλα είναι σε καλύτερη κατάσταση, δείχνω φρέσκια και σαφώς νεότερη. Ως επιθυμίες έχω, ότι θα ήθελα ίσως λίγο περισσότερη σύσφιξη (άγχος με τα πρόσφατα γενέθλιά μου, έγινα 38….), να συνεχίσουμε να κοντρολάρουμε την ακμή (σ΄ ευχαριστώ που την έχεις σχεδόν εξαφανίσει, μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας). Βλέπω, ότι έχω ελάχιστα σημάδια κόκκινα και καφέ από παλιά ακμή, και 2-3 φακίδες μικρούλες από τον ήλιο και αναρωτιέμαι αν μπορούμε να τα εξαφανίσουμε…Μειώσαμε επίσης σε σημαντικό βαθμό την κοκκινίλα, ερυθρότητα που είχε το δέρμα!!
Μου έχεις δώσει τόσα πολλά και μου δίνεις την ελπίδα (ή και το θάρρος, μην πω θράσος) να ζητάω περισσότερα.
Θέλω σύσφιξη, λαααααααααααααααάμψη (εκτυφλωτική!!!), φρεσκάδα, αντιγήρανση, να διώχνουμε τις μικρούλες ρυτίδες και να κρατάμε την ακμή μακριά! Ζητάω πολλά? Για σένα δεν νομίζω!!!!
Πες μου τι θα μου φτιάξεις αυτή τη φορά!
Σε φιλώ και σε ευγνωμονώ!!!


Οι κρέμες σου ήταν τελειότατες! Δέρμα εξισορροπημένο. Κανονικό, με μικρή τάση λιπαρότητας στα μάγουλα θα το ‘λεγα. Φωτεινό, λαμπερό, σχεδόν εξαφανισμένη ακμή. Δεν ξέρω τι έκανες, αλλά ήταν τέλειο! Σου έχω πλέον απεριόριστη εμπιστοσύνη. Έχω στα 39 μου καλύτερο δέρμα από τα 25 – 35 μου!!!!!!!

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.