Έχοντας δοκιμάσει επί δεκαπενθημέρου τις κρέμες σου, οφείλω να σου στείλω τις εντυπώσεις μου, καθαρά ειλικρινείς και αντικειμενικές. Όπως σου είχα αναφέρει και σε προηγούμενο e-mail μου, είχα και στο παρελθόν δοκιμάσει επώνυμα φυτικά/φυσικά? προϊόντα, με απογοητευτικά αποτελέσματα.

Η πρώτη μου επαφή με τις κρέμες σου (μιλάω για τη σειρά του σώματος) με ξάφνιασε. Ιδιαίτερες υφές, πρωτόγνωρες, δύσκολες, ξεχωριστές. Μέρα με τη μέρα όμως ένιωθα, ότι είχα να κάνω με “ζωντανούς” οργανισμούς. Μάθαινα τις κρέμες και τον τρόπο να τις χρησιμοποιώ. Μετά από δεκαπέντε μέρες, μπορώ να πω πως ξέρω, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου, την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσω και πως θα την εφαρμόσω.
Όσον αφορά στα αποτελέσματα τους, ένα θα πω: ο επιθετικός προσδιορισμός “αντιγηραντικές” νομίζω περικλείει την ουσία των προϊόντων. Αισθάνομαι το δέρμα μου πιο νεανικό, πιο σφριγηλό, πιο υγιές, πιο ενυδατωμένο. Οι κρέμες αφήνουν ένα λεπτό, αλλά αισθητό φιλμ ενυδάτωσης που οι ξηρές επιδερμίδες θα το λατρέψουν. Σε, ότι αφορά την κυτταρίτιδα, λόγω του, ότι δεν αντιμετωπίζω οξύ πρόβλημα, είδα μια μικρή διαφορά, η οποία όμως, είμαι σίγουρη, θα είναι πιο ορατή με τη συνεχή χρήση των προϊόντων.
Αναφορικά με τα δείγματα που έδωσες, αν και δεν μπορώ να κρίνω ουσιαστικά, έμεινα κατενθουσιασμένη με το προϊόν απολέπισης, το οποίο και θα συμπεριληφθεί στις επόμενες αγορές μου, καθώς και με τον ορό προσώπου Night’s Secret. Ειδικά για τον τελευταίο έχω να πω, ότι είναι ο,τι πιο εξαιρετικό έχω δοκιμάσει σε ορό προσώπου. Αν και έλαιο, έχει τη σύσταση γέλης, απορροφάται τέλεια από το πρόσωπο, με αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών. Έχω επίσης να σημειώσω πως οι μυρωδιές των προϊόντων, αν και ιδιαίτερα έντονες, χαρακτηριστικές και ξεχωριστές, είναι άκρα εθιστικές.
Εν κατακλείδι (όπως λέγαμε και στο σχολείο), τα προϊόντα σου μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και πλέον θέλω να συγκαταλέγομαι στους μόνιμους χρήστες αυτών.
Με εκτίμηση και αγάπη
Ευαγγελία

………………………………………………………………………………………

Μετά από σύντομες δοκιμές των κρεμών σου, ήθελα να σου στείλω τις εντυπώσεις μου. Για ένα περίεργο λόγο ΟΛΕΣ οι κρέμες ταίριαξαν υπέροχα στο δέρμα μου.
Η Golden, ίσως ήταν η πιο ενυδατική. Βαθιά ενυδάτωση και το πρωί που ξύπναγα υπήρχε ακόμη ένα στρώμα ενυδάτωσης στο δέρμα μου. Η Golden –grape- πιο ελαφριά, εξαιρετική όμως, ξύπναγα το πρωί με λαμπερό δέρμα και σχεδόν ματ. Το αποκορύφωμα όμως ήταν με την τριανταφυλλένια κρέμα μου. Δε θα μιλήσω για το άρωμα της. Παίρνω το βαζάκι και εισπνέω δυνατά. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά αυτόματα νιώθω να μαλακώνει η ψυχούλα μου. Πέρα όμως από το ψυχολογικό, κάθεται υπέροχα στο δέρμα μου. Ενυδατική αλλά και ελαφριά μαζί. Πλέον τη φοράω και το πρωί, κάτω από την αντηλιακή μου και ενώ νιώθω να μένει ένα φιλμ ενυδάτωσης δεν με βαραίνει καθόλου, ούτε πνίγει τους πόρους μου.
Μου έχεις κάνει μεγάλο κακό, γιατί πλέον δεν μπορώ να βάλω στο δέρμα μου τίποτα άλλο, πέραν των μαγικών σου κατασκευών. Να φανταστείς και για κρέμα χεριών ακόμα παίρνω μια σταλίτσα από τις κρέμες σου, γιατί δεν μπορώ την αίσθηση των άλλων κρεμών.
Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά, πολλά φιλιά και ευχαριστώ!
Θα τα πούμε λίαν συντόμως!

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.