Οι κρέμες για το σώμα είναι σούπερ!! Βάζω καθημερινά βέβαια… αλλά το δέρμα μου πρώτη φορά είναι τόσο ενυδατωμένο και απαλό.

Είχα τεράστιο πρόβλημα ξηροδερμίας για να σταθώ στο άρωμα, στο οποίο έχω εθιστεί νομίζω! Λατρεύω να ξυπνάω το πρωί και να μυρίζω ακόμα το άρωμα του ή στο ότι είναι όλα με φυσικά υλικά… θα σταθώ μόνο στη ενυδάτωση… που την έψαχνα απεγνωσμένα για χρόνια!
Δεν έχω λόγια να το περιγράψω! Πιο γκαγκανιασμενος (!!) άνθρωπος από μένα, δε νομίζω να υπήρχε πάνω σε αυτή τη γη… λόγω ατοπικής δερματίτιδας, ανά διαστήματα το δέρμα μου σε όλο το σώμα, γινόταν σαν… το πατάκι της εξώπορτας! Ξηροδερμία φουλ και σαν ψιλά ψιλά σπυράκια παντού.. για να μην “χιονίζει” κάθε φορά που ξυνόμουν (σύμπτωμα της ατ. δερμ. ο κνησμός) πασαλειβόμουν καθημερινά με βαζελίνη…
Για τις κρέμες του εμπορίου δεν θα το αναφέρω καν… απολύτως τίποτα! γινόμουν μια αηδία, κολλούσα ολόκληρη και την άλλη μέρα έπρεπε να επαναλάβω, αν δεν ήθελα να ξαναγκαγκανιασω… και τα “σπιθουράκια” βέβαια παρέμεναν..
Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι ένα scrub και μια κρέμα έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας φορά! (σαν κακή διαφήμιση ακούγομαι…)
Μεσημέρι μου ‘ρθε η παραγγελία.. μπήκα κατ’ ευθείαν στο μπάνιο.. scrub.. κρέμα.. και.. OMG !!!! Θαύμα!! Το απόγευμα που πήγαμε για ψώνια με τον άντρα μου τον φώναζα στο δοκιμαστήριο να πιάσει τα πόδια μου! Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ότι έγινε έτσι το δέρμα μου και χωρίς ίχνος λιπαρότητας!
*ο άντρας μου βέβαια δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος.. όλη μέρα, φουσκωμένη σαν γαλοπούλα απλώνω χέρια πόδια στον κόσμο “πιάσε να δεις χέρι”, ”πιάσε να δεις πόδι”…
Ειλικρινά είμαι όχι ενθουσιασμένη… εξτασιασμένη θα έλεγα!

Πραγματικά δεν έχω λόγια! Μετά από τις κρέμες και τα scrub σώματος (λόγω καλοκαιριού και κυτταρίτιδας είχαν προτεραιότητα!) θεώρησα απαραίτητο να “στρώσω” λίγο και την γκαγκανιασμενη μουριτσα μου.
Και πολύ καλά το σκέφτηκα γιατί από τη πρώτη κιόλας μέρα (όπως και με τις κρέμες σώματος και τα scrub) είδα διαφορά!! Ειλικρινά δεν ξέρω πως γίνεται να συμβαίνει αυτό.. τόσα χρόνια τριβόμουν συνεχώς με scrub για να φύγουν τα αμέτρητα “ξεφλουδίσματα” έβαζα μάσκες ενυδατική φουλ ακόμα και για ώριμες ηλικίες (είμαι 30) κ πάλι την επόμενη το πρωί, το δέρμα μου είχε ανάγκη από ενυδάτωση! Είχα αρχίσει να το παίρνω απόφαση, πως αυτό είναι το δέρμα μου και θα πρέπει να πορευτώ μ αυτό!!😄
Την πρώτη φορά που δοκίμασα την ενυδατική της Στέλλας και ενώ το δέρμα μου ήταν σε μια τραγική κατάσταση, έβαλα την κρέμα προσώπου χωρίς να κάνω scrub ή κάποιον ιδιαίτερο καθαρισμό… φυσικά δεν περίμενα θαύματα. Κι όμως, όταν ξύπνησα κατάλαβα πως τελικά τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί με τις κρέμες της! Εκτός από πραγματικά ενυδατωμένη. Το δέρμα μου είχε κι ένα ομοιόμορφο χρώμα. Πιο ξεκούραστο να το πω; Δεν μπορώ να το περιγράψω. Κάπως έτσι πάντως..
Ναι, ο ενθουσιασμός μου είναι τεράστιος γιατί πραγματικά είχα τρομερό πρόβλημα ξηροδερμίας (ολόκληρη-από πάνω μέχρι κάτω!) και ευτυχώς μετά από τοοοοσες άκυρες αγορές και απογοητεύσεις που είχα… ανακάλυψα αυτό που έπρεπε! Οποίος δεν το έχει δοκιμάσει δεν μπορεί να το καταλάβει και το πιθανότερο είναι να νομίζει πως είναι υπερβολές ή ότι γράφουν στα reviews φίλες, αδερφές και μπατζανάκισσες της Στέλλας (ήμουν μια απ αυτές..) σας διαβεβαιώ λοιπόν..εγώ..μια δύσπιστη και καχύποπτη γκαγκανιασμενη ..ότι όλα αυτά… όντως υπάρχουν!

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.