Γεια σου Στέλλα μου,
άφησα επίτηδες να περάσουν 6 μέρες που χρησιμοποιώ τις καινούριες μου κρέμες για να σου πω τις εντυπώσεις μου. Λοιπόν, η Mature Beauty – Summer μου έκατσε μια χαρά!! Αφήνει ένα πολύ λεπτό φιλμ στο δέρμα μου που μου αρέσει πολύ. Δεν τη βρίσκω καθόλου λιπαρή, όπως με προειδοποίησες. Σ’ ευχαριστώ πολύ για τη θαυμάσια κρέμα – by the way, πολύ όμορφη και καλόγουστη η συσκευασία- και πολύ πιθανόν να ζητήσω τη συμβουλή σου για διάφορα.
Έχω την εντύπωση, ότι θα έχουμε μια longlasting relationship!!


Καλημέρα Στέλλα, με θυμάσαι; είμαι η Αθηνά από Θεσ/νίκη που μου έστειλες τα υπέροχα Μature Βeauty Summer, πριν από ένα μήνα περίπου. Μου είχες στείλει δείγματα από τα Greek Island επίσης και είχα υποσχεθεί ένα review. Είναι θαυμάσια! Μου άρεσαν πάρα πολύ και λατρεύω τη μυρωδιά τους. Επειδή χρησιμοποιώ τη σπατουλίτσα για την εφαρμογή τους, αυτή η αίσθηση, ότι απλώνω παγωτό στο δέρμα μου που λιώνει.. με κάνει και μένα να λιώνω!! Μου άρεσε πάρα πολύ το serum. Θα υπάρχει και χειμερινή version;
Τι να πω, Στέλλα μου..είσαι καλλιτέχνης σε αυτό που κάνεις!!
Σ’ ευχαριστώ και πάλι και θα τα ξαναπούμε.


Ααα βρε Στέλλα, με τις καταπληκτικές σου συσκευασίες… Σ ‘ ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα. Βλέπω και Japanese Garden Cream…θα τη δοκιμάσω οπωσδήποτε!!
Να προσθέσω και κάτι. Περιμένοντας την κρέμα μου, χρησιμοποίησα κάτι δείγματα… καμία σχέση!! Έχω εθιστεί στα δικά σου πιά. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω με τίποτα.
Να είσαι πάντα καλά.


Η συσκευασία είναι πολύ ωραία και το καινούριο μπουκάλι στο serum πιο εξυπηρετικό. Δεν ξέρω τι έβαλες ακριβώς μέσα στις κρέμες, κάθονται καλύτερα στο δέρμα, τις νιώθω λιγότερο “αδρές”… όχι ότι με ενοχλούσε κιόλας, αλλά σαφώς τώρα είναι πιο καλλυντικές!!!
Η Radiant Pearls μου φαίνεται μια χαρά. Η μυρωδιά της μοιάζει με τη Mature Beauty πράγμα που μου αρέσει πολύ και η υφή της είναι πολύ ευχάριστη. Δεν τη δοκίμασα παραπάνω από δυο φορές, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά αλλά σίγουρα οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Μου αρέσει πολύ το Starflower Beauty serum!! είναι σαν να φοράω δυο κρέμες το βράδυ και την άλλη μέρα το δέρμα μου είναι τέλειο!! Γενικά, περνάω μια πολύ καλή φάση με το δέρμα μου και μου αρέσουν πολύ οι κρέμες μου. Ευχαριστώ πολύ πολύ!!
Να είσαι πάντα καλά και δημιουργική!

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.