Θέλω να σε ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσες ν’ αποκτήσω και να δοκιμάσω τα περίφημα Stella’s Recipy. Δικαιολογημένα λοιπόν είναι περίφημα, το αξίζουν κι εσένα σου αξίζουν συγχαρητήρια για τα φανταστικά δημιουργήματα σου! Έμεινα κατευχαριστημένη με την κρέμα και το σερουμ Radiant Pearls, τόσο που δεν μπορώ να τα αποχωριστώ ούτε τώρα που ήρθαμε ταξίδι. Έχω εθιστεί σε αυτά τα 2 προϊόντα και κάθε μέρα περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα τα απλώσω στο δέρμα μου. Έχω την αίσθηση, ότι μου έχουν κάνει γενικά καλό στην όψη και στον τόνο της επιδερμίδας και σίγουρα έχει ρυθμιστεί η όποια λιπαρότητα είχα, έχουν μειωθεί οι πόροι, τα ελάχιστα σπυράκια δε με αγχώνουν πια γιατί φεύγουν άμεσα και είναι μικρά και νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πια για το δέρμα μου. Αυτό μου αρέσει περισσότερο στα προϊόντα σου, ότι δουλεύουν γενικά και σε βάθος και όχι μόνο για λίγη ώρα κ επιφανειακά. Το make up που χρησιμοποιώ σε μορφή compact cream στρώνει τέλεια και αξιοποιεί την ελαφριά λιπαρότατα που έχει αφήσει η κρέμα.
Στα μάτια, μπορώ να πω πως η Miracle! μου έχει κάνει πολύ καλό. Οι λεπτές γραμμούλες σβήνουν και ελαχιστοποιούνται όσο τη χρησιμοποιώ. Βέβαια, λίγο η φυσική τάση για σακούλες, λίγο η ηλικία και κυρίως η κούραση κ έλλειψη ύπνου, δεν αφήνουν την μάσκα να κάνει θαύματα στη συνολική όψη των ματιών μου, αλλά ούτε και περιμένω από αυτήν να κάνει θαύματα. Μου αρκεί που κάνω κάτι καλό και για λόγους πρόληψης.
Επίσης τα δειγματάκια που μου έστειλες, πολύ μου άρεσαν. Η Golden πολύ καλή, θεωρώ πως ενδείκνυται κυρίως για περιόδους ανάγκης για άμεση ενυδάτωση και η καλοκαιρινή Greek Island Beauty φοβερό άρωμα με τη μαστίχα, πολύ ευχάριστη αίσθηση.
Αυτά από εμένα και θα σε ενοχλήσω ξανά σε λίγο καιρό που θα ξεμείνω από τα εθιστικά ελιξίρια σου!
Καλές γιορτές σου εύχομαι! Ο νέος χρόνος να σε βρει ακόμα πιο δημιουργική, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη και βέβαια λαμπερή, γλυκιά και δοτική όπως είσαι!
Φιλιά
Αγγελική

Μάθετε τα νέα μας, λάβετε τα tips μας.